Aan de inhoud van de site kunnen geen rechten ontleend worden

No rights can be derived from the content of this website

Aucun droit ne peut être dérivé du contenu de ce site Web

Pijp Creatie Programma

Uw pijpen gemaakt naar Uw specificaties met de hulp van onze unieke app

Pipe Creation Program

Your pipes made to your specifications with the help of our unique app

Tuyau Creation Programme

Vos tuyaux fabriqués selon vos spécifications à l'aide de notre app unique

Meer info

Bekijk de documentatie over het complete orchestrion:


-> download documentatie

Compleet orchestrion

Alle componenten samen vormen uw orchestrion


Enkel een slagwerk met accordeon of liever een compleet geheel met pijpen, accordeons, metallofoon, xylofoon, trompet, saxofoon, volledig slagwerk en geïntegreerde geluidsinstallatie? Met de verschillende standaardcomponenten stelt u uw orchestrion geheel naar wens en inzicht samen! U kan er dus ook voor opteren om de verschillende componenten in fasen aan te kopen of om uw orchestrion achteraf nog uit te breiden. Mits technisch realiseerbaar kunnen bepaalde componenten zelfs licht aangepast worden zoals uit de voorbeelden blijkt.

Galerij

Highlights

Afmetingen

We breiden ons assortiment regelmatig uit op basis van input van onze klanten. De nieuwste telg uit de familie heeft een strakke, frisse moderne look met afgeronde hoeken en stijlvolle verlichting.

NIEUW

Compleet orchestrion 

Foto's en 3D-tekeningen:

Compleet orchestrion

De voordelen op een rij:

  • General Midi compatibel(*), instelbaar op alle 16 BASIS-Midi-kanalen en op 16 SUB-Midi-kanalen waardoor de verschillende instrumenten informatie van het corresponderende SUB-midi-kanaal spelen of, als dit SUB-kanaal niet aanwezig is, de informatie van het BASIS-midi-kanaal verdubbelt wordt.
  • Alle instrumenten werken! In de versie met 2 zijnissen betkent dat: een volledig slagwerk, meerdere rijen pijpen naar keuze (vioolpijpen, gedekte pijpen ...), metallofoon, xylofoon, 2 accordeons, trompet, saxofoon en een geïntegreerde geluidsinstallatie (in beide zijnissen) voor weergave van opgenomen zangpartijen.
  • Natuurgetrouwe en uitgesproken dynamische muziekweergave door gebruik van  geavanceerde stuurelektronica en uitgekiende mechaniek.
  • Samenstelling naar keuze.
  • Zie bij de diverse componenten voor meer informatie.

Compleet orchestrion

Maattekening (uitvoering met 2 zijnissen):