Aan de inhoud van de site kunnen geen rechten ontleend worden

No rights can be derived from the content of this website

Aucun droit ne peut être dérivé du contenu de ce site Web

Pijp Creatie Programma

Uw pijpen gemaakt naar Uw specificaties met de hulp van onze unieke app

Pipe Creation Program

Your pipes made to your specifications with the help of our unique app

Tuyau Creation Programme

Vos tuyaux fabriqués selon vos spécifications à l'aide de notre app unique

Meer info

Bekijk de documentatie over de "Accordion Cube":


-> download documentatie

Galerij

Highlights

Afmetingen

Accordion Cube

De compacte accordeonvirituoos


Net als de "ACCORDION PEDESTAL" maakt de “ACCORDION CUBE” deel uit van een groeiende familie automatisch spelende akoestische instrumenten. Dit uiterst compact instrument bundelt 10 jaar ontwikkeling en 4 generaties know-how. Met een revolutionair drukregelingssysteem en elektronisch gestuurde toetsen, speelt dit accordeon elk muziekstuk meesterlijk na op exact dezelfde wijze als het ingespeeld origineel. Fluisterstil en zijdezacht, ritmisch en dynamisch, dramatisch en aangrijpend; elk muziekstuk wordt met een ongekende virtuositeit “live” voor u vertolkt. Voor de klankkwaliteit staan Italiaanse top-accordeons garant, terwijl in het gelakte voetstuk een virtuoos accordeonist huist, klaar om op elk moment een nieuw meesterwerk te vertolken...


De "ACCORDION CUBE" is een compacte versie van de "ACCORDION PEDESTAL", biedt dezelfde muzikale kwaliteit maar beschikt niet over een geïntegreerde PDA (zakcomputer) en heeft geen ingebouwd speakersysteem voor begeleidende muziek. Stel met de "ACCORDION CUBE" zelf uw orkest samen door hem  probleemloos te linken aan andere DECAP-instrumenten.

Accordion Cube 

Foto's en 3D-tekeningen:

Accordion Cube 

De voordelen op een rij:

  • Akoestische live-muziek met bewegende toetsen en balg.
  • Regelbaar volume ... van fluisterzacht tot maximale dynamiek.
  • Afstandsbediening voor volumeregeling en muziekselectie.
  • Bediening via externe computer.
  • General Midi compatibel(*), instelbaar op alle 16 BASIS-Midi-kanalen en op 16 SUB-Midi-kanalen waardoor het accordeon automatisch informatie van het ingestelde SUB-midi-kanaal speelt of, als dit SUB-kanaal niet aanwezig is, de informatie van het BASIS-midi-kanaal verdubbelt.
  • Natuurgetrouwe en uitgesproken dynamische muziekweergave door gebruik van een uiterst performant drukregelsysteem dat in fracties van een seconde drukvariaties toelaat dankzij een geavanceerde stuurelektronica, een zeer fijngevoelige druksensor en een ultrasnelle luchtregelklep.
  • Elektronische sturing met een krachtige FPGA (Field-Programmable Gate Array) chip die gelijktijdig de aantrekkracht regelt en voor een zachte aanslag zorgt van op 41 toetsen, 9 registers en 2 x 24 bas- en accompagnementkleppen en -toetsen.
  • Ingebouwde effecten zoals inkomende vibrato, aanzwellen en uitsterven dankzij de hypersnelle drukregeling.

Accordion Cube 

Maattekening: