Slagwerk

Meer info

Bekijk de documentatie over de "Percussion Unit":


-> download documentatie

Galerij

Highlights

Afmetingen

Slagwerk

Veelzijdige en zeer complete percussieset


Het slagwerk vormt het basiselement van uw orchestrion en bestaat uit een drumstel aangevuld met tamboerijn, claves, woodblock, cow bell en percussie ei. De bijzonder performante stuurelektronica regelt in fracties van een seconde de hardheid van elke slag. Daardoor speelt het slagwerk dynamisch en met gevoel elk muziekstuk!   


Bovenop het slagwerkdeel past het bovendeel. Het slagwerk is ook als afzonderlijk instrument verkrijgbaar met een afgewerkt dak (zie de "PERCUSSION UNIT").

Slagwerk 

Foto's en 3D-tekeningen:

Slagwerk

De voordelen op een rij:

  • Akoestische life-muziek met een zeer uitgebreid slagwerk bestaande uit: bass drum, snare drum, 2 toms, floor tom, crash cymbal, hi-hat, woodblock, claves, tamboerijn, cow bell en percussie ei.
  • General Midi compatibel(*), instelbaar op alle 16 BASIS-Midi-kanalen en op 16 SUB-Midi-kanalen waardoor het slagwerk informatie van het ingestelde SUB-midi-kanaal speelt of, als dit SUB-kanaal niet aanwezig is, de informatie van het BASIS-midi-kanaal verdubbelt.
  • Natuurgetrouwe en uitgesproken dynamische muziekweergave door gebruik van  geavanceerde stuurelektronica en uitgekiende mechaniek.
  • Elektronische sturing met een krachtige FPGA (Field-Programmable Gate Array) chip die de aantrekkracht regelt en voor een zachte of harde aanslag zorgt van elke individuele drumstok.
  • 3 drumstokken op crash cimbaal en snaartrommel voor de weergave van verschillende soorten slagen.

Slagwerk

Maattekening: