Er zijn voor alle voorstellingen ook nog tickets beschikbaar aan de kassa

Programma Opendeurdagen

10/8/2018 t.e.m. 19/8/2018

GESLOTEN op ma 13/8 en di 14/8

Aan de inhoud van deze webpagina's kunnen geen rechten ontleend worden.

We streven naar foutloze informatie.

U kan enkel online tickets bestellen indien u beschikt over een bancontactkaart

en een kaartlezer of een betaalapp. klik dan op de oranje knop naast de voorstelling

In het andere geval, bestelt u de tickets

  • via mail naar cultuurcentrum@herentals.be of
  • telefonisch via (0032) 14-21 90 88

De tent waarin de voorstellingen doorgaan is voorzien van airconditioning zodat u comfortabel kan genieten van de shows

David & Amaryllis “In de 14 billekens”

Een brokje nostalgie... Een tijdsprong naar de jaren waarin de mensen de beentjes strekten op de meeslepende melodieën van onder andere Tom Jones, Engelbert Humperdinck, Frank Sinatra, Peter Alexander, Freddy Breck en Zangeres Zonder Naam. Dat kon toen onder andere in de legendarische dancing “De 14 billekens” waar een Decap-orgel het middelpunt was van volks ongekunsteld vermaak. David Davidse en Amaryllis Temmerman dompelen je, samen met Tony Decap aan de vleugelpiano en het alom aanwezige Decaporgel, terug onder in de sfeer van toen.

 

Voorstellingen: Vrijdag 10/8 om 14u30 en 20u,

woensdag 15/8, donderdag 16/8 en vrijdag 17/8 om 14u30.

 

Ticket: 10€

Op vrijdag 10/8 om 20u en woensdag 15/8 om 14u30 is er een VIP-arrangement voor 15€. Hiermee hebt u gegarandeerd een plaatsje vooraan én krijgt u ook nog een glaasje 'bubbels'.

Er zijn voor alle voorstellingen ook nog tickets beschikbaar aan de kassa

Ticket: 15€ (standaard) / 12€ (-26 jaar)

Een VIP-ticket kost 25€. Hiermee hebt u gegarandeerd een plaatsje vooraan én krijgt u ook nog een glaasje 'bubbels'.

nog tickets beschikbaar aan de kassa

Belem & The MeKanics

Echte virtuoze muzikanten die samen musiceren met geautomatiseerde instrumenten! Dat het eindresultaat ontroerend en beklijvend kan zijn, bewijst oa. virtuoos accordeonist Didier Laloy. Hij vertolkt meesterlijke composities ondersteund door meeslepende orgel-arrangementen verzorgd door de vermaarde pianist/componist Walter Hus. De mengeling van folk, jazz, wereldmuziek en rock voelen zich perfect thuis in de instrumentale samenwerking tussen mens en machine. De uitdaging van de toeschouwer ligt er in om met gesloten ogen de twee te kunnen onderscheiden. Maar wat maakt het uit… Mens of machine? De betovering is echt…

Klik op de foto om een pdf te downloaden met meer informatie .

 

Voorstellingen: Zaterdag 11/8 om 15u en 20u.

Guido Belcanto met Decap orgel

Guido Belcanto is een vaste waarde in de Vlaamse muziekscene. Hij is gekend van zijn prachtige teksten en een stem die als een warm zacht deken om je heen glijdt. Ook zijn muziekstijl blendt prachtig samen met de geautomatiseerde DECAP instrumenten.

 

Van de drie edities die het succesvol project ‘Balzaal der gebroken harten’ reeds telt, brengt hij samen met cabaretier Vitalski, pianist Martinus Wolf en zangeres Petra in deze voorstelling een ‘best-of’.

 

 

Snel tickets bestellen is de boodschap...

 

 

Voorstellingen: Zondag 12/8 om 15u en 19u30.

Ticket: 20€

Een VIP-ticket kost 29€. Hiermee hebt u gegarandeerd een plaatsje vooraan én krijgt u ook nog een glaasje 'bubbels'.

nog tickets beschikbaar aan de kassa

Ticket: 12€ (standaard) / 10€ (-26 jaar)

Een VIP-ticket kost 18€. Hiermee hebt u gegarandeerd een plaatsje vooraan én krijgt u ook nog een glaasje 'bubbels'.

Er zijn voor alle voorstellingen ook nog tickets beschikbaar aan de kassa

Circus Ronaldo

Nanosh Ronaldo behoort tot de zevende generatie van een bijzondere circusfamilie. Met de voorstelling SWING opent hij een nieuw hoofdstuk in een lange geschiedenis van spektakelmakerij.

Verwacht je niet aan grote dramatiek maar wel aan een swingende mengeling van circus en variété. Een frisse waaier van speelse allround circusartiesten en muzikanten trekken al hun registers open op maat van de onvervalste swingmuziek uit de "golden fourties".

De familie Decap heeft voor deze voorstelling een “BigBand” orchestrion van de allerlaatste generatie gebouwd, en daarvoor de nieuwste technologie ontwikkeld die nu ook trompetten en saxofoons op een zeer authentieke wijze geautomatiseerd laat spelen. Een topact met toptechnologie…

 

Voorstellingen: Woensdag 15/8, donderdag 16/8 en vrijdag 17/8 om 20u.

 

Proms-in-Thals

Wat als we de kracht van geautomatiseerde DECAP instrumenten combineren met enkele uitmuntende muzikanten om zo tot een live-band te komen die de mogelijkheden van een Night-of-the-Proms-orkest benadert? Voeg daarbij nog een kleurenpalet aan lokale vocalisten en gastartiesten en je bekomt een wervelend muzikaal geheel waar mens en machine samen een, letterlijk en figuurlijk, geoliede machine vormen.

Verwacht een fantastische show met een waaier aan muzikale stijlen in een Proms-kleedje, u gebracht door beestig talent van ‘om de hoek’.

 

Voorstellingen: Zaterdag 18/8 om 15u en 20u, zondag 19/8 om 15u.

Ticket: 9€ (standaard) / 7€ (-26 jaar)

Een VIP-ticket kost 15€. Hiermee hebt u gegarandeerd een plaatsje vooraan én krijgt u ook nog een glaasje 'bubbels'.

We danken het stadsbestuur van Herentals en in het bijzonder ook de medewerkers van cultuurcentrum 't Schaliken voor de zeer opbouwende samenwerking en het opnemen van de shows in het ticketingsysteem van hun cultuurcentrum. Het is fijn steun te vinden bij een instantie die het aanbieden van een kwalitatief cultureel aanbod voor een breed publiek hoog in het vaandel draagt.