Programma Opendeurdagen

10/8/2018 t.e.m. 19/8/2018

GESLOTEN op ma 13/8 en di 14/8

Aan de inhoud van deze webpagina's kunnen geen rechten ontleend worden.

We streven naar foutloze informatie.

Er is ruime parking voorzien op twee grote graspleinen op de Alenblok. De aanrijroute naar de parking staat in het blauw op de kaart. U rijdt aan het einde van de Langepad naar rechts, de Alenblok in. De pleinen bevinden zich zo'n 200 meter verder aan uw linkerkant.

 

Om terug weg te rijden (rode route), rijdt u bij het verlaten van de parking naar links de Alenblok op. U komt een 400 meter verder uit op de Greesstraat. Sla hier rechtsaf. Na een kilometer buigt de straat fel af naar rechts en zo een 300 meter verder komt u dan uit op de Geelseweg.

 

TIP: Om een routebeschrijving te krijgen naar Decap Orgels, klik op het Decap-logo op de kaart. In het scherm dat dan verschijnt kan u een routeplanner oproepen en ingeven van waaruit u naar Decap Orgels wilt rijden.

 

DOOR DE AANHOUDENDE HITTE HEEFT BOSBEHEER HET KAMPEREN OP DEZE TERREINEN VERBODEN.

 

U kan comfortabel overnachten in B&B Lindenhof, Greesstraat 6 (!!GPS!!: Greesstraat 16, Olen) op wandelafstand (1,5 km) van het DECAP-domein. Het B&B is links op de kaart weergegeven met een roos bedje. Hebt u interesse, stuur dan even een mail naar opendeur@decap.be met vermelding van aantal personen, datum aankomst en datum vertrek.

Voor prijzen en informatie over de B&B, klikt u op onderstaande link.

Hou geen rekening met de beschikbaarheidsinformatie op de website want de B&B is van 10/8 tot en met 19/8 exclusief gereserveerd voor onze bezoekers.