Percussion Unit

Meer info

Bekijk de documentatie over de "Percussion Unit":


-> download documentatie

Galerij

Highlights

Afmetingen

Percussion Unit

Veelzijdige en zeer complete percussieset


De “PERCUSSION UNIT”  is een super complete percussieset bestaande uit een drumstel aangevuld met tamboerijn, claves, woodblock, cow bell en percussie-ei. De bijzonder performante stuurelektronica regelt in fracties van een seconde de hardheid van elke slag. Daardoor speelt de "PERCUSSION UNIT" elk muziekstuk dynamisch en met gevoel!   


Stel met de "PERCUSSION UNIT" zelf uw orkest samen door hem  probleemloos te linken aan andere DECAP-instrumenten.

Percussion Unit 

Foto's en 3D-tekeningen:

Percussion Unit

De voordelen op een rij:

  • Akoestische live-muziek met een zeer uitgebreid slagwerk bestaande uit: bass drum, snare drum, 2 toms, floor tom, crash cymbal, hi-hat, woodblock, claves, tamboerijn, cow bell en percussie ei.
  • General Midi compatibel(*), instelbaar op alle 16 BASIS-Midi-kanalen en op 16 SUB-Midi-kanalen waardoor het slagwerk informatie van het ingestelde SUB-midi-kanaal speelt of, als dit SUB-kanaal niet aanwezig is, de informatie van het BASIS-midi-kanaal verdubbelt.
  • Natuurgetrouwe en uitgesproken dynamische muziekweergave door gebruik van  geavanceerde stuurelektronica en uitgekiende mechaniek.
  • Elektronische sturing met een krachtige FPGA (Field-Programmable Gate Array) chip die de aantrekkracht regelt en voor een zachte of harde aanslag zorgt van elke individuele drumstok.
  • 3 drumstokken op crash cymbaal en snaartrommel voor de weergave van verschillende soorten slagen.

Percussion Unit

Maattekening: